Cautare

5386 de rezultate pentru "accident deva 29 ianuarie" (3.11 secunde)
Astfel, incepand cu data de 1 ianuarie 2006, plata indemnizatiei pentru cresterea copilului in varsta pana la doi ani, respectiv trei ani, in cazul copilului cu handicap, care pana acum s-a facut de Casele Judetene de Pensii din bugetul asigurarilor sociale, urmeaza sa se faca din bugetul de stat, de catre Directiile Judetene de Munca, Solidaritate Sociala si Familie (D.M.S.S.F.).
BNR a publicat o serie de proiecte de norme si regulamente privind adecvarea capitalurilor bancilor in functie de risc, corespunzator reglementarilor Basel II, care vor intra in vigoare la 1 ianuarie 2007, dar vor fi obligatorii pentru toate institutiile de credit de la 1 ianuarie 2008.
Trecerea la armata profesionista se va produce, teoretic, dupa 1 ianuarie 2007, insa in practica acest proces aproape s-a incheiat, iar tinerii ar trebui deja sa se regaseasca pe piata muncii din judet.
Acest nivel este cu 66,4% mai mare fata de cel inregistrat in ianuarie 2006, in valoare de 423 milioane de euro.
Dupa tratative maraton, sindicalistii au obtinut o majorare salariala de 12%, fata de cea solicitata initial, de 40%, care a fost acordata retroactiv, incepand cu 1 ianuarie, in timp ce prevederile CCM au intrat in vigoare de la 13 iunie.
Daca dolarul a avut o evolutie relativ constanta în raport cu leul si pâna la începutul lunii martie (2,437 lei pe un dolar pe 3 ianuarie 2008 si 2,424 lei pe un dolar pe 7 martie, cu mici fluctuatii între cele doua date), euro si francul elvetian au devenit cosmaruri pentru persoanele care au luat credite în aceste monede.
FSS Metarom Galati semneaza in anumite conditii Presedintele FSS Metarom, Ghiocel Constantinescu, ne-a declarat ca sindicatele de la nivelul uzinelor afiliate la federatie au decis sa semneze un procol cu administratia in care sa se prevada prelungirea valabilitatii Contractului Colectiv de Munca pana la 31 decembrie 2008, cu conditia ca sa se ofere un anumit pachet salarial care sa fie aplicat retroactiv de la 1 ianuarie 2008.
Directia Judeteana de Statistica Bihor a facut public, la finele lunii trecute, efectivul de salariati, castigul salarial, numarul somerilor inregistrati si rata somajului la nivelul judetului Bihor, situatie intocmita in luna ianuarie.
Directia Judeteana de Statistica Bihor a facut public, la finele lunii trecute, efectivul de salariati, castigul salarial, numarul somerilor inregistrati si rata somajului la nivelul judetului Bihor, situatie intocmita in luna ianuarie.
Deoarece noul pachet salarial intrat in vigoare de la 1 ianuarie, cuprinzand majorari salariale sau acordarea unui anumit numar de salarii in momentul pensionarii sau al producerii unor accidente de munca, nu a fost inregistrat la Directia de Munca, acordarea acestor drepturi este la latitudinea administratiei.
Uzina Tenaris Silcotub din Zalau, cel mai important producator de tevi din otel din Romania, isi va opri activitatea, in perioada 19 decembrie- 5 ianuarie din cauza crizei economice, unii dintre angajati urmand sa intre in somaj tehnic, potrivit liderilor sindicali.
Directorul general al uzinei Dacia, Francois Fourmont, a declarat ca exista posibilitatea ca, in primavara, sa fie adoptate si alte masuri daca stabilirea, in ianuarie si februarie, a unor zile nelucratoare, "nu vor dezgheta piata".
Finantele doljene au incasat mai putin cu aproape patru milioane de euro in ianuarie fata de aceeasi luna din 2008.
Finantele doljene au incasat mai putin cu aproape patru milioane de euro in ianuarie fata de aceeasi luna din 2008.
Rata somajului a urcat la 4,9% in ianuarie 2009, fiind cu 0,5 puncte procentuale mai mare decat cea din luna anterioara, iar numarul total al somerilor inregistrati a crescut cu 41.
Valoarea investitiilor straine ca aport la capitalul social al firmelor inregistrate in Romania a totalizat in ianuarie circa 417 milioane de euro, cu 25% mai putin fata de aceeasi perioada a anului trecut, dar in crestere cu 25% fata de ultima luna din 2008, potrivit datelor Registrului Comertului.
Romania a avut in ianuarie cel mai mare ritm de crestere anuala a preturilor productiei industriale din Uniunea Europeana (UE), de 6,4%, in timp ce, la nivelul statelor membre, preturile la producator au avansat cu 0,2%, arata datele publicate joi de Eurostat.Ungaria, cu un avans anual al preturilor productiei industriale de 4,4%, s-a clasat pe pozitia a doua in UE dupa acest indicator, iar Marea Britanie a fost a treia, cu o scumpire in termeni anuali a produselor industriale de 3,2%.Cele mai semnificative scaderi ale preturilor la producator au fost inregistrate in ianuarie, in Danemarca, de 5,2% fata de aceeasi luna din 2008, Grecia, de 3,4%, si Franta, de 2,9%, mai arata datele Biroului European de Statistica.
Chiar daca in primele luni ale acestui an, ritmul de crestere s-a mentinut, doljenii nu au mai economisit la fel de multi bani si in urmatoarea perioada, in ianuarie 2009/decembrie 2008 si februarie-ianuarie ritmurile inregistrate fiind de doar 1,93%, respectiv 2,43%.
Activitatea sectorului de constructii din Romania a scazut in ianuarie cu 5,9% fata de decembrie 2009, in timp ce, fata de aceeasi perioada a anului trecut, constructiile au scazut cu 12,4%, marcand al cincilea declin din UE, potrivit datelor publicate miercuri de Eurostat.
"Intreb insa ce se intampla de la 1 ianuarie? ... Basescu a precizat ca, de la 1 ianuarie, guvernul ar trebui sa impoziteze orice venit.
google-analytics.com